KESMALARNING O’LCHAMI SIFATIDA QARALGAN SONLAR USTIDA ARIFMETIK AMALLAR TARIFI VA AMALLAR BAJARISH XOSSALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola kesmalarning o’lchami sifatida qaralgan sonlar ustida arifmetik amallarni tahlil qiladi. Amallar bajarish xossalari va ularning matematik asoslari haqida ma'lumotlar taqdim etiladi.