BOSHLANGICH SINF OQUVCHILARINING KREATIV SALOHIYATINI STEAM TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA SHAKLLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining kreativ salohiyatini shakllantirishning mazmun-mohiyati hamda bu jarayonda STEAM (fan, texnologiya, muhandislik, san’at va matematika) yondashuvining o‘rni yoritilgan. Maqolada o‘quvchilarni innovatorlikka undovchi pedagogik kategoriyalar, fanlararo integratsiyaning afzalliklari va kreativ fikrlashni rivojlantirish metodikasi tahlil etiladi.