ELEKTRON DARSLIK MOBIL ILOVASINI LOYIHALASH VA MODELLASHTIRISH (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada elektron darslik mobil ilovasini loyihalash va modellashtirish jarayonlari ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida mobil ta’lim texnologiyalarining rivojlanishi, elektron darsliklarning zamonaviy ta’limdagi o‘rni hamda mobil ilovalarni yaratishda qo‘llaniladigan dasturiy va texnologik yechimlar o‘rganildi. Shuningdek, mobil ilovaning funksional modeli, foydalanuvchi interfeysi, ma’lumotlar bazasi tuzilmasi va sun’iy intellekt asosidagi tavsiya tizimlarining integratsiyasi yoritildi. Tadqiqot natijasida elektron darslik mobil ilovasining modeli ishlab chiqildi va uning ta’lim samaradorligini oshirishdagi ahamiyati asoslab berildi.