BOLALAR PSIXOLOGIYASIDA OILANING O’RNI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada bolalar psixologiyasi mustaqil fan sifatida, oila va uning ahamiyati, farzand tarbiyasida ota-onaning o’zaro munosabatlarining o’rni,bolalar psixologiyasida oila va ijtimoiy muhitning ta’siri yoritilgan.