YOSH PSIXOLOGLARNI SHAXSLARARO MULOQOT FUNKSIYALARIDAN SAMARALI FOYDALANISH IMKONIYATLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada bo‘lajak psixolog va uning obrazi, psixolog muloqotchanligiga qo‘yiladigan talablar va psixolog qanday bo‘lishi kerakligi yoritib berilgan. Shaxslararo muloqot funksiyalaridan foydalanish haqida to‘xtalib o‘tilgan.