OILADA ZO‘RAVONLIKNING YUZAGA KELISHI HAMDA BARTARAF ETISH CHORALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada oiladagi zo‘ravonlikning yuzaga kelish sabablari, uning turlari hamda shaxs psixikasiga ko‘rsatadigan salbiy ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, zo‘ravonlikning oldini olishda psixologik yondashuvlar va ijtimoiy qo‘llab-quvvatlashning ahamiyati yoritiladi.