“KELAJAK SOATI” DARSLARINING YOSHLAR TARBIYASIDAGI O‘RNI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Kelajak soati darslarining yoshlar tarbiyasidagi o‘rni, o‘quvchilarning ilm-fanga qiziqishini oshirishdagi ahamiyati hamda zamonaviy ta’lim tizimidagi vazifalari yoritilgan. Shuningdek, darslarning o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, ijodkorlik, vaqtni qadrlash va kasb tanlash ko‘nikmalarini shakllantirishdagi roli haqida fikr yuritilgan.