YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHNING ZAMONAVIY USULLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlash masalasi jamiyatning muhim ijtimoiy va pedagogik  vazifalaridan biriga aylanishi, yoshlarning oilaviy mas’uliyat va farzand tarbiyasiga qay darajada tayyor ekanligi,yoshlarni oilaviy hayotga ma’naviy psixologik va ijtimoiy jihatdan tayyorlash zarurati haqida keltirilgan.