O‘SMIRLIK YOSHDAGI O‘QUVCHILARDA MUNOSABATLAR SHAKLLANISHINING MUHIM PSIXOLOGIK SIFATLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlik yoshidagi o‘quvchilarda munosabatlar shakllanishining muhim psixologik sifatlari yoritilgan. O‘smirlik davrida shaxslararo munosabatlarning rivojlanishi, emotsional holatlar va ijtimoiy muhitning ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, o‘smirlarda sog‘lom munosabatlarni shakllantirishda oila, maktab va psixologik xizmatning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.