O‘SMIRLIK YOSHIDAGI BOLALARNING SHAKLLANISHIDA OILAVIY MUHITNING AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlik yoshidagi bolalarning shaxs sifatida shakllanishida oilaviy muhitning ahamiyati yoritilgan. Oiladagi psixologik muhit, ota-onalarning tarbiyaviy yondashuvi hamda oila a’zolari o‘rtasidagi munosabatlarning o‘smir ruhiyatiga ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, sog‘lom oilaviy muhitni shakllantirishning psixologik jihatlari haqida fikr yuritilgan.