METALL VA QOTISHMALARDA KORROZIYA (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada metall va qotishmalarda yuz beradigan korroziya jarayonlari, ularning asosiy turlari hamda korroziyadan himoyalanish usullari tahlil qilinadi. Ayniqsa, himoya qoplamalari va ingibitorlarning samaradorligi haqida ma’lumot beriladi. Sanoat korxonalarida metall konstruksiyalarning xizmat muddatini uzaytirishda korroziyaga qarshi zamonaviy texnologiyalarning ahamiyati yoritilgan.