METALL VA QOTISHMALARDA KORROZIYA (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada metall va qotishmalarda yuz beradigan korroziya jarayonlari, ularning asosiy turlari hamda metallarning yemirilishini oldini olish usullari yoritilgan. Shuningdek, himoya qoplamalari va korroziya ingibitorlarining samaradorligi haqida ma’lumot berilgan.