TA’LIM TIZIMIDA O’SMIRLAR BILAN SAMARALI PSIXOLOGIK MASHGʻULOTLAR OLIB BORISHNING MUHIM MASALALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim tizimida o‘smirlar bilan samarali psixologik mashg‘ulotlar olib borishning muhim masalalari yoritilgan. O‘smirlik davrining psixologik xususiyatlari, ushbu yoshdagi o‘quvchilarning ehtiyojlari hamda psixologik mashg‘ulotlarning shaxs rivojlanishidagi ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, mashg‘ulotlarni tashkil etishning zamonaviy usullari va amaliy jihatlari ko‘rib chiqilgan.