STRESS VA EMOTSIONAL CHARCHOQNING INSON PSIXOLOGIYASIGA TA’SIRI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada stress va emotsional charchoqning inson psixologiyasiga ta’siri, ularning kelib chiqish sabablari hamda ruhiy salomatlikka ko‘rsatadigan oqibatlari yoritilgan. Shuningdek, stressni boshqarish va emotsional charchoqning oldini olish bo‘yicha psixologik tavsiyalar bayon etilgan.