OʻQUVCHILARDA TAFAKKUR SHAKLLANISHI VA UNING PSIXOLOGIK AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda tafakkur jarayonining shakllanishi, uning psixologik xususiyatlari hamda ta’lim jarayonidagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, tafakkurni rivojlantirishning psixologik-pedagogik usullari va o‘qituvchi hamda psixologlarning bu boradagi vazifalari tahlil qilingan.