MAKTABIMIZNI “ZO‘RAVONLIKDAN HOLI MAKTAB”GA AYLANTIRAMIZ! (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktab muhitida zo‘ravonlikning oldini olish, o‘quvchilar o‘rtasida sog‘lom psixologik muhitni shakllantirish hamda “Zo‘ravonlikdan holi maktab” konsepsiyasini amalga oshirishning psixologik-pedagogik asoslari yoritilgan. Shuningdek, o‘qituvchi, psixolog, ota-ona va o‘quvchilarning hamkorlikdagi faoliyati muhim omil sifatida tahlil qilingan.