BOSHLANG’ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA SUN’IY INTELLEKT ASOSIDAGI INTERAKTIV O’YINLARDAN FOYDALANISH METODIKASI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda matematika darslarini sun’iy intellekt asosida  samarali tashkil qilish, dars davomida interaktiv, didaktik  va metodik o’yinlardan foydalanish va bu  yordamida darsda o’quvchilar diqqatini oshirish, darsga qiziqtirish, eng asosiysi, fanning mavzularini oson tarzda tushuntirib berish kabilar haqida muhim tavsiyalar bayon etildi.