ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ БАНДЛИГИ ТАЪМИНЛАНМАГАН ЁШЛАРНИ АНИҚЛАШ ВА УЛАР БИЛАН ИШЛАШ ФАОЛИЯТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ (Ustozlar uchun, 2026)
Ушбу мақолада вояга етмаганлар ва ёшлар ўртасида ҳуқуқбузарликларнинг олдини олишда профилактика инспекторларининг бандлиги таъминланмаган ёшларни аниқлаш ва улар билан манзилли ишлаш тизимини такомиллаштириш масалалари ёритилган. Мақолада соҳадаги мавжуд муаммолар таҳлил қилиниб, рақамли технологияларни жорий этиш ва идоралараро ҳамкорликни кучайтириш бўйича илмий-амалий таклифлар илгари сурилган.