ABDULLA QAHRORNING ADABIY-TANQIDIY QARASHLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada Abdulla Qahhorning adabiy-tanqidiy qarashlari, badiiy adabiyot va ijodkor mas’uliyati haqidagi fikrlari tahlil qilinadi. Adibning realizm, hayot haqiqatini haqqoniy aks ettirish, til va uslub masalalariga oid qarashlari yoritiladi.