RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA SPORT SOG‘LOMLASHTIRISH MARKAZLARINING RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISH STRATEGIYALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqola raqamli texnologiyalarning sport-sog‘lomlashtirish markazlari raqobatbardoshligiga ta’sirini tahlil qiladi. Tadqiqotning maqsadi — mijozlar tajribasini yaxshilash va boshqaruv samaradorligini oshirishda raqamli platformalar (CRM, mobil ilovalar, IoT) ning o‘rnini aniqlashdir.