SPORT TADBIRLARINI TASHKIL ETISHDA HOMIYLIK (SPONSORSHIP) STRATEGIYALARI VA ULARNING SAMARADORLIGI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada sport tadbirlarini tashkil etishda homiylik strategiyalarining o‘rni, ularni tanlash mezonlari va samaradorlikni baholash usullari tahlil qilinadi. Tadqiqot doirasida homiylikning brend imidjini shakllantirishdagi ahamiyati hamda sport tashkilotlari va biznes hamkorlar o‘rtasidagi o‘zaro manfaatli munosabatlarni qurish mexanizmlari yoritib berilgan. Shuningdek, homiylik samaradorligini o‘lchashning zamonaviy yondashuvlari bo‘yicha amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.