SPORT INFRATUZILMASINI BOSHQARISHDA DAVLAT-XUSUSIY SHERIKLIK MEXANIZMLARI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada sport infratuzilmasini rivojlantirishda davlat-xususiy sheriklik (DXSh) mexanizmlarining ahamiyati va uning samaradorligi tahlil qilinadi. Tadqiqot doirasida sport inshootlarini modernizatsiya qilish, xususiy sektor investitsiyalarini jalb etish va boshqaruv jarayonini optimallashtirish masalalari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, O‘zbekiston sharoitida DXSh loyihalarini amalga oshirishdagi huquqiy va iqtisodiy omillar baholanib, ularni takomillashtirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.