SPORT MAHSULOTLARI VA XIZMATLARI BOZORIDA ISTE’MOLCHI XULQ-ATVORINI O‘RGANISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada sport mahsulotlari va xizmatlari bozorida iste’molchilarning xarid qilish qarorlariga ta’sir etuvchi psixologik, ijtimoiy va iqtisodiy omillar tahlil qilinadi. Tadqiqot doirasida zamonaviy sport iste’molchisining ehtiyojlari, brendga sodiqlik mexanizmlari hamda raqamli marketingning iste’molchi xulq-atvorini shakllantirishdagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, bozordagi muammolarni bartaraf etish bo‘yicha aniq yechim va takliflar ishlab chiqilgan.