PROFESSIONAL SPORTDA SPORTCHILARNING SHAXSIY BRENDINI SHAKLLANTIRISH VA UNING TIJORIY QIYMATI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda professional sport klublarini brending qilishning zamonaviy holati, uning sport menejmentidagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Tadqiqot doirasida sport klublari brendini rivojlantirishdagi asosiy to‘siqlar, xususan, marketing strategiyalarining yetishmasligi va raqamli texnologiyalardan foydalanish darajasi ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, xalqaro tajriba asosida mahalliy klublarning brend qiymatini oshirish bo‘yicha aniq yechimlar va amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.