O‘ZBEKISTON SPORT FEDERATSIYALARINING XALQARO MAYDONDAGI IMIDJINI SHAKLLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola O‘zbekiston sport federatsiyalarining xalqaro nufuzini oshirish va global sport maydonida milliy brend imidjini shakllantirish masalalariga bag‘ishlanadi. Tadqiqotda sport diplomatiyasi, xalqaro kommunikatsiya strategiyalari hamda federatsiyalarning boshqaruv samaradorligini oshirish orqali mamlakatning sport salohiyatini dunyoga targ‘ib etish mexanizmlari tahlil qilinadi.