PSIXOLOGIYADA SUITSID XAVFINI O‘RGANILISHI HAMDA YOSHLARDA HAYOTIY BARQARORLIKNI SHAKLLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada psixologiyada suitsid xavfini o‘rganish masalalari, uning yuzaga kelishiga ta’sir etuvchi omillar hamda yoshlarning ruhiy salomatligini mustahkamlash yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, yoshlarda hayotiy barqarorlik, stressga chidamlilik va muammolarni konstruktiv hal etish ko‘nikmalarini rivojlantirishning ahamiyati tahlil qilingan.