BOLA SHAXSIDA HISSIYOT HAMDA XULQ-ATVOR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK BOSQICHLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda hissiyot va xulq-atvorning shakllanish bosqichlari, unga ta’sir etuvchi psixologik omillar hamda ta’lim va tarbiya jarayonining ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, hissiy rivojlanish va ijtimoiy xulqning shakllanishida oila, maktab va ijtimoiy muhitning o‘rni tahlil qilingan.