KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O‘QUVCHILARDA OʻZINI ANGLASH, BAHOLASH VA OʻZIGA NISBATAN ISHONCH HISSINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK USULLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarda o‘zini anglash, o‘zini baholash va o‘ziga nisbatan ishonch hissini shakllantirishning psixologik-pedagogik usullari yoritilgan. Shuningdek, bolaning shaxs sifatida rivojlanishida oila, maktab va psixologik muhitning ahamiyati tahlil qilingan.