TAʼLIM TIZIMIDA KICHIK MAKTAB YOSHDAGI OʻQUVCHILARNING KREATIV FIKRLASH QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISHNING MUHIM PSIXOLOGIK VAZIFALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning kreativ fikrlash qobiliyatini rivojlantirishning psixologik-pedagogik asoslari, kreativ tafakkurning shakllanishiga ta’sir etuvchi omillar hamda ta’lim tizimidagi muhim psixologik vazifalar yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy pedagogik yondashuvlarning ahamiyati tahlil qilingan.