PEDAGOGIK JAMOADA KASBIY VA HISSIY SOʻNISH, STRESSLARGA BARDOSHLILIKNI OSHIRISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK MASALALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada pedagogik jamoada kasbiy va hissiy soʻnish holatlarining yuzaga kelish sabablari, ularning psixologik ta’siri hamda stresslarga bardoshlilikni oshirishning samarali usullari yoritilgan. Shuningdek, pedagoglarning ruhiy salomatligini mustahkamlashda psixologik xizmat va sogʻlom jamoaviy muhitning ahamiyati tahlil qilingan.