TA’LIM TIZIMIDA IQTIDORLI O‘QUVCHILAR BILAN SAMARALI ISHLASHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGINING VAZIFALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim tizimida iqtidorli o‘quvchilar bilan ishlashning psixologik jihatlari, ularning qobiliyatlarini aniqlash va rivojlantirishda maktab amaliyotchi psixologining vazifalari yoritilgan. Shuningdek, iqtidorli o‘quvchilarning psixologik xususiyatlari hamda ular bilan ishlashning samarali usullari tahlil qilingan.