KORXONALARDA INVESTITSIYAVIY KO‘CHMAS MULK QIYMATINI QAYTA BAHOLASH VA HISOBGA OLISH (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada investitsiyaviy ko‘chmas mulklarni qayta baholash (revaluation) modeli qo‘llanilishi, qayta baholash natijasida yuzaga keladigan o‘sish yoki pasayishlarni hisobga olish tartibi va bu jarayonning moliyaviy natijalarga ta’siri batafsil yoritiladi.