INVESTITSIYAVIY KO‘CHMAS MULKLARNI HISOBDAN CHIQARISH VA SOTISH HISOBI (Ustozlar uchun, 2026)
Tadqiqot investitsiyaviy ko‘chmas mulklarni sotish, hisobdan chiqarish va likvidatsiya qilish jarayonlarining buxgalteriya hisobi tartibini, moliyaviy natijalarni aniqlash va soliq oqibatlarini yoritadi.