TAʼLIM TIZIMIDA MAKTAB YOSHI DAVRIDAGI BOLALARNING PSIXOLOGIK HOLATINI IJOBIY BAHOLASH (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim tizimida maktab yoshidagi bolalarning psixologik holatini ijobiy baholashning ahamiyati, psixologik diagnostika usullari hamda o‘quvchilarning ruhiy rivojlanishini qo‘llab-quvvatlashning psixologik-pedagogik jihatlari yoritilgan. Shuningdek, maktab amaliyotchi psixologi, pedagog va ota-onalarning hamkorlikdagi vazifalari tahlil qilingan.