BOLALARDAGI AGRESSIV XULQ-ATVORNI KELIB CHIQISH SABABLARI VA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalardagi agressiv xulq-atvorning kelib chiqish sabablari, uning psixologik omillari hamda agressiv holatlarni bartaraf etishning samarali psixologik usullari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va psixolog hamkorligining bolaning ruhiy rivojlanishidagi ahamiyati tahlil qilingan.