BOLALARDA QO‘RQUVNING PAYDO BOʼLISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalarda qo‘rquv hissining paydo bo‘lishiga sabab bo‘luvchi psixologik omillar, qo‘rquvning bola ruhiyatiga ta’siri hamda uni bartaraf etishning psixologik usullari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning bolaning emotsional rivojlanishidagi ahamiyati tahlil qilingan.