“ASAKABANK” AJDA RAQAMLI MARKETING STRATEGIYALARINING JORIY ETILISHI VA AMALDAGI HOLATI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur dissertatsiya ishi raqamli marketing strategiyalarining mijozlarning xarid qilish qarorlariga ta’sirini o‘rganishga bag‘ishlangan bo‘lib, tadqiqot “Asakabank” AJ misolida amalga oshirilgan. Tadqiqot jarayonida bank tizimida qo‘llanilayotgan raqamli marketing vositalari, jumladan, ijtimoiy tarmoqlar, veb-saytlar, mobil ilovalar, elektron reklama va onlayn kommunikatsiya kanallarining mijozlar xulq-atvoriga ta’siri tahlil qilindi.