IJTIMOIY TARMOQLARNING O‘QUVCHILAR ONGIGA IJOBIY VA SALBIY TA’SIRI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ijtimoiy tarmoqlarning o‘quvchilar psixologiyasiga ko‘rsatadigan ijobiy va salbiy ta’sirlari tahlil qilingan. Shuningdek, internet va virtual muloqotning yoshlar ongiga ta’siri, ularning ruhiy holati, xulq-atvori, o‘qishga bo‘lgan munosabati hamda ijtimoiy faolligiga oid masalalar yoritilgan. O‘quvchilarning ijtimoiy tarmoqlardan oqilona foydalanishini shakllantirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.