AVTOVOKZAL HUDUDIDAGI ICHKI VA TASHQI OQIMLARNI BOSHQARISHNING LOGISTIK MODELI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada avtovokzal hududidagi ichki va tashqi oqimlarni boshqarishning logistik modeli ishlab chiqilgan. Avtovokzalda yo'lovchilar oqimi, transport vositalari oqimi va xizmat ko'rsatish jarayonlari bir-biri bilan chambarchas bog'liq bo'lib, ularni alohida boshqarish samarasizdir. Taklif etilayotgan model ichki oqimlarni (kassa, kutish zali, perron, bagaj) va tashqi oqimlarni (avtobuslarning kirish-chiqishi, taksi va shaxsiy transport vositalari) integratsiyalashgan holda boshqarish imkonini beradi. Model avtovokzal hududidagi oqimlarni optimallashtirish, xizmat ko'rsatish sifatini oshirish, vaqt va resurslarni tejashga xizmat qiladi.