O‘SMIRLARDA O‘ZIGA ISHONCHNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o‘smirlik davrida o‘ziga ishonch hissining shakllanishi, unga ta’sir qiluvchi psixologik omillar hamda o‘ziga ishonchni rivojlantirish usullari yoritilgan. Shuningdek, oilaviy muhit, ta’lim jarayoni va tengdoshlar bilan munosabatlarning o‘smir shaxsiga ta’siri tahlil qilingan. O‘smirlarda ijobiy “Men” konsepsiyasini shakllantirishning pedagogik va psixologik ahamiyati ochib berilgan.