BOLANING PSIXIK TARAQQIYOTIDA YOSH BOSQICHLARINING ROLI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada bolaning psixik taraqqiyotiga yosh davrlarining ta’siri va ahamiyati, har bir davrning shaxs sifatida shakllanishdagi o‘rni va rivojlanish jarayoniga bog‘liqligi  haqida fikr yuritiladi.