TEMPERAMENT (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda temperament tushunchasi, uning psixologik mohiyati hamda inson faoliyati va xulq-atvoridagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, temperamentning asosiy turlari, ularning o‘ziga xos xususiyatlari va shaxs rivojlanishiga ta’siri tahlil qilingan. Temperamentning ta’lim-tarbiya jarayonidagi ahamiyati ham qisqacha bayon etilgan.