OSHQOZON YARASINI XIRURGIK DAVOLASHDAGI AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Xirurgik aralashuvga mutloq ko'rsatmalar, rejali xirurgik davolashga nisbiy ko'rsatmalar, asosiy xirurgik usullar va ularning maqsadi, oshqozon rezeksiyasi (Bilrot-I yoki Bilrot-II), operatsiyadan keyingi davriy parhez tartibi bo’yicha keng yoritilgan.