ЎЗБЕКИСТОНДА ИЧКИ БАНК НАЗОРАТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ МАСАЛАЛАРИ (Ustozlar uchun, 2026)
Мақолада Ўзбекистон банк тизими ва унда банк ички назоратининг роли, шунингдек Ўзбекистон Марказий банки талаблари, Базель Қўмитаси ва CОСО стандартлари асосида ички назорат тизимини ривожлантириш бўйича меъёрий-ҳуқуқий таклифлар ишлаб чиқиш масалари кўриб чиқилган.