CHANGLATISH YO‘LI ORQALI DETAL YUZASIDA OLINGAN QOPLAMANING SIFAT NAZORATI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada ishonchlilik, ishlash qobiliyati, qoplamali qismlarni ishlab chiqarish va ekspluatatsiya qilishning iqtisodiy samaradorligi ko‘p jihatdan tayyorlangan qoplamaning sifatiga bog‘liq. Qoplama sifatiga qo‘yiladigan talablar, bu qoplamalar qo‘llaniladigan qismlarning maqsadi va ekspluatatsiya shartlari asoslangan.