BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA SUN’IY INTELLEKTNING AHAMYATI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim tizimida sun’iy intellektning o‘rni, uning o‘quvchilarning bilim olish jarayoniga ta’siri, ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati, o‘qituvchilar faoliyatini samarali tashkil etishdagi imkoniyatlari hamda ushbu texnologiyani ta’lim jarayoniga joriy etishning istiqbollari yoritilgan.