TAʼLIMNI AXBOROTLASHTIRISH ORQALI O‘QUV JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISH (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada taʼlimni axborotlashtirish, taʼlim tizimining rivojlanishi  taʼlim tizimini takomillashtirishning yangi istiqbollari haqida soʼz boradi. Hozirgi zamon taʼlim  jarayonida anʼanaviy tushunchalar qatorida taʼlimda axborot texnologiyalari tushunchalari  keltirilgan. Taʼlimda axborot texnlogiyalarini tashkil etishni rivojlantirish, belgilangan  maqsadga javob beruvchi uslubiyot va texnologiyani tanlash hamda turli xil oʼquv vaziyatlarda  yaratilishi ifodalangan