XORAZM VILOYATI SHAROITIDA YETISHTIRILAYOTGAN G‘O‘ZA NAVLARINING AYRIM AGRATEXNALOGIK ELEMENTLARINI ISHLAB CHIQISH (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Xorazm viloyati tuproq iqlim sharoitida ekilayotgan yangi istiqbolli “Sulton” va “C-8294” g‘o‘za navlarning o‘sishi va rivojlanishiga ekish tizimi hamda chilpish muddatlarini ta’siri o‘rganiladi.