QANDLI DIABETNING KELIB CHIQISH SABABLARI VA UNI DAVOLASH. (Ustozlar uchun, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada qandli diabet kasalligi xaqida, qandli diabet kasalligi bilan og’rigan bemorlarda xavf omillari, qandli diabet turlari va diagnostikasi haqida keng yoritilgan.