TIL VA UNING JAMIYATDAGI O’RNI (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tilning jamiyatdagi ijtimoiy va madaniy funksiyalari, uning tafakkur va madaniyat bilan uzviy bog’liqligi tahlil qilinadi. Til nafaqat aloqa vositasi, balki xalqning ma’naviy dunyosini ifodalovchi ijtimoiy hodisa sifatida ko’rib chiqiladi.